Twitter status

Anja's twitter
Tennissen
06-10-2017 - 19:05
Foto van centralparkronblaauw https://t.co/WLtrZ6wun8
02-09-2017 - 10:03
Beachvollybal scheveningen met SH-Jong @ Fonk Beach https://t.co/rddLYhvKEm
19-08-2017 - 9:29

Sportmiddag op school

25 februari op school was er een sportmiddag. Voor een uurtje met kwartiertje erbij ongeveer. Konden we met 8 sport kiezen. Ik moest 3 keuzen kiezen. Ik koos nr1 tennis, 2 bowlen, 3 tafeltennis. En ik kwam bij tennis terecht. Het was er leuk, ik sloeg ook er lekker met mijn nieuwe tennisracket. Heb alleen vrij gespeeld, eerst met 4eren, na dat banen meer vrij waren kon ik met 1 andere samen spelen. Dat ging erg goed met haar. Zij moest eerst wennen in het begin. Het ging vooruit dat ik daarna met haar goed mee kon spelen. Ik werd na het afloop helemaal kapot, dat ik moe was. Dus betekend goed gespeeld. 😉 Ik speelde niet bij mij thuis, maar in Leiden waar ik vorige jaar stage liep bij deze tennisbaan, met dingen schoonmaken flessen bijvullen noem maar op.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2017 | Design: Avsdesign.nl