Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Zomerseizoen afgelopen

Vorige week was laatste zomerseizoen les. (6 oktober) Tijdens les werden er speciaal voor mij fotos gemaakt, die ik erom heb gevraagd. Want ik wilde nieuw actie foto voor deze website.

Verder ging wel goed goed, even kort gevoetbald ivp warming-up Heen en weer rennen met ander beweging. Ik durfde eigenlijk niet te voetballen voor mijn lies. Is juist mijn been, waarmee ik schop. Gelukkig schopte ik niet veel. Daarna even ingespeeld.

Daarna gingen we met andere 2 groepen erbij, potje spelen voor paar minuten. Wie verliest, gaan ander kant verder. De enige wint aan de ander kant spelen. Laatste laatste kwartier moest ik gaan stoppen voor lies. Het ging allemaal te wild. Heb gelukkig wel ervan genoten, met de fotos. Na de herfstvakantie begint de winterseizoen. (3de)

Bedankt Ed & Pascal! (fotos staan bij fotoboek pagina)*

* Het kan zijn foto’s  niet meer online staan.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl