Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Jeugdparktoernooi

Van 27 juni tot 1 juli was er jeugdparktoernooi op overdam. Ik deed dit jaar voor 4de keer mee! 27 juni (maandag) om 12:00u speelde ik 1ste wedstrijd in kwart finale. (1ste ronde had ik bye)

Ik verloor al gelijk na 8-0 (je moest 8 game winnen) Bij 6de game had ik laatste 2 game kunnen winnen. Was toen bijna in de buurt…. Het ging helaas ff fout. Ik speelde wel goed en rustig. Wel erg jammer van 2 laatste game. Daar baalde ik wel ernom!

Ik mocht na deze wedstrijd wel door naar verliezer ronde. (je speel max 2 wedstrijden, als je nog wint natuurlijk meer)

De 2de wedstrijd speelde ik op donderdag 30 juni om 13:30 maar snik!! Ik was woensdag met school dagje naar Duinrell, ik was bij rodelbaan gevallen (gleed uit) BedoeldeL Het ging erg hard, dat ik eigenlijk moest remmen…..
Heb een kneuzing op muis en beetje bij duim (pijnlijk met beweging, kon  tennisracket wel vasthouden, maar bang met beweging. Jammer was het, dat ik afgezegd heb.

Ik ging vrijdag met schoolgenoot naar finale kijken en voor uitreiking met loterij. Ik kreeg een lootje, omdat ik meedeed. Kreeg ik ook een prijsje, polsbandje met daarop horloze. Na afloop een ijsje.

Op de dag werd er ook foto’s gemaakt, 1 duidelijk te vinden. Het was wel een leuk dag, alleen wel een pechvogel.
(het kan zijn foto er niet meer opstaan op deze website, excuus voor ongemak!)

 

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl