Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Vervolgd lies problemen

Zoals je misschien nog gelezen had van andere verhalen, dat ik nog last van lies heb.

Lies problemen begon al in meivakantie (10 mei). Begon eerst met soorten medicijnen voor de pijn en spieren. Ook paar keer fysio gehad. We zijn toen gestopt omdat er niet veel helpt, ook medicijnen. Wilde fysio met huisarts overleggen of ik naar ziekenhuis moet. Na tijdje met overleg, hoefde het niet. We moesten aankijken.

Ik was daar niet blij mee…. Want het ging niet meer, had veel last van. We maakte toen gelijk afspraak. Toen mochten  toen toch naar ziekenhuis voor onderzoek. Ongeveer 2 weken later ging ik naar ziekenhuis voor radioloog foto maken. Na een weekje bij een dokter voor uitslag.

Het uitslag was, dat foto goed uitzag. Geen slecht nieuws dat is dus en goed nieuws.
Hij weet niet wat aan de hand is. In ieder geval spieren problemen. Ik moet gewoon doorgaan, tot last van heb gaan stoppen. Ik geloof dat ik een medicijn krijg voor de pijn, als ik zoveel last van heb. Als ik over 2 maanden nog last van heb, krijg ik volgende onderzoek scan.

Dus even afwachten. Zal nog wel vervolgd worden hoe verder gaat.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl