Twitter status

Anja's twitter
tesjavandijk ‘s wedstrijd vollybal gekeken. https://t.co/s4eScRG5z4
23-02-2018 - 22:10
Ooit mee gedaan aan zwart wit foto actie van facebook. Vul ik instagram even op. https://t.co/VGECVSZnHC
10-02-2018 - 10:57
Ik heb een donatie gedaan aan 3FM Serious Request. Breng door crisis verscheurde families weer samen. Steun 3FM Ser… https://t.co/3AwCG9ucit
24-12-2017 - 16:40

Vakantie voorbij hoe gaat het?

Vakantie zit erop… (zit inmiddels 2 weken op school).

Ik was heerlijk 2 weken lang met vakantie naar Frankrijk in Franse Jura geweest.
Ook dagje naar Geneve Zwitserland geweest. Dat was leukste moment van vakantie.

Ik had in Frankrijk of daarvoor, voordat ik met vakantie willen gaan tennissen. Kon helaas even niet vanwege verkoudheid en ook lies problemen.  (was geen trainingen) maar vakantieschema. Tossen met hele lid van club wedstrijden spelen. Dus heb ik maar hele vakantie niet extra gaan tennis.

Maar wel gelukkig mijn laatste week van mijn vakantie (7de week) Toen begon basisscholen weer. Dan beginnen de lessen ook gelijk. Ik had die week gelukkig weer wezen  gaan tennissen met Wouter (mijn broer) op woensdag. Het ging wel lekker, na afloop was het wel even vermoeiend geweest.  Volgende dag moest ik weer tennissen (trainingen). Ik had het door dat beetje te veel wordt, want de volgende dag (vrijdag) kreeg ik ernorm  spierpijn. Dat kwam zeker doordat ik 6 weken lang niet gespeeld heb. (bijna 7 weken)

Nou een vervolgje over lies. Blijf maar lastig. Heb alleen in Frankrijk 2 weken lang medicijn om pijntjes te verzachten. Terug van vakantie wouden wij ermee stoppen om verder aan te kijken hoe nou gaat als je normaal doet. Het niet meer lekker, met werken en stage lopen echt te vermoeiend. Toch gaat het met fietsen naar school (10km heen en terug paar km in Leiden) gaat wel goed en lekker. Wissel ik wel goed af, met staan/zitten op school.

Nu hebben we inmiddels al nieuwe afspraak gemaakt, 14de sept ga ik weer terug naar de dokter. (even afwachtend)

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2018 | Design: Avsdesign.nl