Twitter status

Anja's twitter
Gisteren gezellig uit geweest met slechthorende en dove mensen in Den Haag bij Millers. Was weer top, deze keer een… https://t.co/ilr26EEJ3Y
10-08-2019 - 8:19
Na heel weekend en 2e paasdag gewerkt te hebben. Kon ik spontaan einde van de dag half uurtje mee varen tot einde b… https://t.co/8ofxzcBeQd
22-04-2019 - 21:37
Geweldig serie! Terug met compleet vernieuwing maar die Kees is nooit veranderd, blijft leuk! Dit keer met ondertit… https://t.co/0GjzP4UPIq
07-04-2019 - 22:02

Vakantie voorbij hoe gaat het?

Vakantie zit erop… (zit inmiddels 2 weken op school).

Ik was heerlijk 2 weken lang met vakantie naar Frankrijk in Franse Jura geweest.
Ook dagje naar Geneve Zwitserland geweest. Dat was leukste moment van vakantie.

Ik had in Frankrijk of daarvoor, voordat ik met vakantie willen gaan tennissen. Kon helaas even niet vanwege verkoudheid en ook lies problemen.  (was geen trainingen) maar vakantieschema. Tossen met hele lid van club wedstrijden spelen. Dus heb ik maar hele vakantie niet extra gaan tennis.

Maar wel gelukkig mijn laatste week van mijn vakantie (7de week) Toen begon basisscholen weer. Dan beginnen de lessen ook gelijk. Ik had die week gelukkig weer wezen  gaan tennissen met Wouter (mijn broer) op woensdag. Het ging wel lekker, na afloop was het wel even vermoeiend geweest.  Volgende dag moest ik weer tennissen (trainingen). Ik had het door dat beetje te veel wordt, want de volgende dag (vrijdag) kreeg ik ernorm  spierpijn. Dat kwam zeker doordat ik 6 weken lang niet gespeeld heb. (bijna 7 weken)

Nou een vervolgje over lies. Blijf maar lastig. Heb alleen in Frankrijk 2 weken lang medicijn om pijntjes te verzachten. Terug van vakantie wouden wij ermee stoppen om verder aan te kijken hoe nou gaat als je normaal doet. Het niet meer lekker, met werken en stage lopen echt te vermoeiend. Toch gaat het met fietsen naar school (10km heen en terug paar km in Leiden) gaat wel goed en lekker. Wissel ik wel goed af, met staan/zitten op school.

Nu hebben we inmiddels al nieuwe afspraak gemaakt, 14de sept ga ik weer terug naar de dokter. (even afwachtend)

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2019 | Design: Avsdesign.nl