Twitter status

Anja's twitter
Soldaat van Oranje theater speciaal voor slechthorend en dove.Een geweldige ervaring. Prachtig gedaan, knap werk! G… https://t.co/B1b5TWjv13
18-04-2018 - 23:07
Lekker even na top feest bij Sencity en schaat wedstrijd WK gekeken hebben, pannenkoek eten als… https://t.co/aw94Onpzzf
11-03-2018 - 19:18
Mooie nieuwe aflevering Beau Five Days Inside. Is er jammer geen ondertiteling alleen slechte / moeilijke uitsprake… https://t.co/NDd7xmngVX
27-02-2018 - 20:41

MRI-scan voor lies achter de rug

Zoals je kon lezen in het vorige nieuws, werd er vandaag (26 september) een MRI-scan bij mij gedaan. Met de MRI wordt er een soort foto van binnen gemaakt. Hopelijk kan de dokter zo zien wat er aan de hand is bij mijn lies.

Ik mocht mijn eigen cd meenemen, voor tijdens scan als je ligt. Ik moest alle metalen dingen af doen, dat zijn -> Horloze, ring/ketting, giropasje uit mij zak enz. Ook moest ik mijn gehoorapparaat af doen, want dat zou erg storen en mogelijk ook kapot gaan tijdens de MRI scan.

Toen ik op het bed van de scanmachine lag, kreeg ik gelijk een koptelefoon op mijn hoofd en hoorde ik mijn cd draaien. Extra hard omdat ik bijna niks hoor. (zonder oorhanger!). Ook kreeg ik nog een balletje in mijn hand voor nood gevallen. Dit was omdat de zusters mij niet kunnen horen door de herrie van de scan. Zodat ik op het balletje kan drukken, als er iets zou zijn. Ik kreeg ook nog iets op mijn buik, vlak voor het onderzoek.

Toen alles klaar was schoof het bed in de tunnel (zo noem je het eigenlijk) van het MRI apparaat. Vooraf had ik begrepen dat je tijdens de scan herrie kunt horen, tikken/kloppen. Dat gebeurde ook, want als het muziekje even zachter was, heb ik dat getik gehoord. Voor de rest voelde ik dat het bed ging trillen. Ik moest wel zo stil als mogelijk blijven liggen.

Dat getril ken ik eigenlijk al vanwege mijn speciale trilschijf wekker als ik moet opstaan smorgens vroeg.

De scan duurde ongeveer 10 minuten. Nu wacht ik op de uitslag!!! (a.s. 5 oktober)

 

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2018 | Design: Avsdesign.nl