Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Oogoperatie dichterbij, hoe gaat het met fysio?

Toen operatie van mijn ogen niet doorging, ben ik gewoon na weekend normaal naar school gegaan en gaan tennissen enzo… Was echt niet normaal, ik was echt zo teleurgesteld en boos/verdrietig. Ik kon daarna echt niet meer bedenken. Want ik voel nu zo raar dat ik nu deze komende vrijdag 2 december al terug moet. Een raar gevoel!

Maar toch voel ik nu klein beetje te voelen dat gaat gebeuren. Ik denk minder spannend vind, omdat ik keer heel ochtend moest wachten, dat ik nu alvast beetje weet voor deze vrijdagochtend.

Sinds herfstvakantie ben ik begonnen met fysio. Na 4x ben geweest mocht ik blijven van Huisarts. Want we zijn uitgekomen dat rechtebeen van lies, overbelast is. Mijn linkerbeen niet veel gebruik, dat ik nu met linkerbeen bezig ben om sterker te maken. Om hard eraan te werken moet ik thuis ook oefeningen doen. Ga nu voortaan proberen 3/4 in de week thuis ook oefenen en langer dan je dacht. Ik ging iets van 10 minuten lang, nu moet ik langer. Denk 20 minuten ofzo.

Na oogoperatie, in de kerstvakantie ga ik proberen weer werken. Ben benieuwd hoe dat zal gaan. Ben al 2 maanden niet geweest, was toch te zwaar. Doordat ik eerst 2 stagedagen heb, die vaak zware werk zijn.

Er komt nog bericht over oog operatie, en hoop ook verhaal waarom dit begonnen is. (als klein kind) *

* Misschien is dit inmiddels niet gebeurt.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl