Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Hoe was oogoperatie?

Operatie was goed geslaagd….

De ochtend rond half 8 (zeg maar tussen half 8 kwart voor 8)kwammen we aan in het ziekenhuis. We moesten bij balie wachten, tot dat iemand kwam alle kinderen ophalen. Ik zat op een dagverblijving afdeling. Dat klopte ook want ik bleef tot eind middag. Als ik toch moest blijven werd ik verplaats naar ander afdeling. Ik kreeg een eigen kamer, omdat ik de oudste was.
Ik zat anders tussen andere kleine kinderen.

Totdat ik aan beurt was, heb ik gewacht -> tv gekeken gelegen op bed, ondertussen kwam er een bezoek, een collega van oogarts die mij ging opareren. Die collega heeft het ramp gehoord wat op 11 november gebeurt was. (de dag dat operatie niet doorging). Kreeg ik van haar een kado,
kadobon van Etos.

In die tijd werd ik afgeleid, ze bleef nog bij ons kletsen. Ging het tijd nog sneller.
Heb toen spelletjes gedaan met mijn moeder. Toen was het paar minuten voor half 11, werd ik opgehaald. Ging met het bed met de lift 1 verdieping hoger.

Rond kwart voor 11 sliep ik.. Hoe? Ze hebben prik geven waar ze iets kunnen inspuiten via influus.
Het voelde heel raar toen ik bijna in slaap viel, voelde me arm en hoofd! En weg was ik!
(me moeder was erbij) Die haalde mijn gehoortoetsel uit.

Rond half 12 zat ik in uitslaap kamer. Toen ik wakker was: Was niet normaal! Ik was heel woest, boos huilend. Waarom?
Ik kon nog niet kijken, ik was nog niet hele bij van nacrose. Ze konnen mij nog niet bereiken.
Ik mocht niet bij mijn ogen komen. Waardoor 3 mensen mijn armen vastgrepen. Me moeder kwam ook eraan. Ze deed mijn gehoortoetsel in. En zij moest ook helpen met armen vasthouden.

Laten hoorde ik me zelf huilen… Ik reageerde de pijn. Ik mocht ogen opendoen. Dat deed vresselijk pijn, tegen licht. Zag wazig vanwege zalf. Ik werd toen weer rustige, door iets mij hebben ingespoten.

Ik sprak mijn moeder.. Kletsen, kon niet goed praten deed beetje pijn in keel. (vanwege nacrose)
Wanneer ik weer rustige was, ging ik weer terug naar mijn kamer.

Uur later kroop ik bed uit, moest naar toilet. Nog wat uur later, wat drinken, en nog wat uur later mocht ik al iets gaan eten. Dat ging wel goed.

Ik kreeg veel last van ogen, kwam vocht uit, en deed ook pijn.
De dokter vertelde dag paar dagen zal duren. Rond half 5, mocht ik al naar huis gaan. Het was weer fijn om thuis te zijn. Ik lag lekker op bank. Eigelijk heel weekend. Ik was heel moe, heb best veel geslapen.

Bleef hele week thuis, was moe, ik werd ook snel moe. Verder pijn. Moest ik weer terug naar dokter. Vanwege jeuk, dat was hechting die vanzelf moest oplossen. Kreeg ander zalf. Dat ging wat beter.

Mijn moeder vertelde, toen ik bijna sliep helemaal niet zenuwactig was. En hoe ik wakker werd vond ik heel grappig dat ik zo boos was en gevochtend heb, ik kreeg best last van armen, die zij mij hebben vastgehouden. Maar nog prettige dat echt achter rug is.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2021 | Design: Avsdesign.nl