Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Weer aan het tennissen?

Ben ik weer aan het tennissen? Nou dat moet ik maar even eerlijk zeggen!

Na oogoperatie mocht ik 2 weken niet sporten. De 2de week was ik toch niet helemaal fit om nog mee te spelen. Daarna begon kerstvakantie, zijn er dus ook geen lessen. Ik ben toen wel in laatste week van vakantie met een schoolgenoot wezen gaan tennissen. Ja eindelijk na een maand rust.

Dat was wel heerlijk… Jammer speelde ik beetje met spierpijn. Dat komt door fysio oefeningen. Hoe gaat daarmee? Ik hoorde net, dat wel wat iets vooruit is gegaan. (door iets wat ze kon zien)

Op dit moment heb ik ook thuis een step apparaat, voor benen training. Heb ook een fiets trainingen.

Maar dat moet nog gebeuren. Dat was een plannen van fysio.

Verder is het nog: Op linker been staan rekken, of op linker knie zitten, dan met rechterbeen omhoog tillen. En nog meer…. Verder ga ik voorlopig nog niet gymmen op school. Als ik zal doen. Gewoon alles wat ik doe… Werken, Sporten noem maar op. Is het kans dat ik weer last van zal krijgen!!

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl