Twitter status

Anja's twitter
Fijne relax avond ik rustig kan genieten naar show van Jochem Myjer nu met ondertiteling kan volgen. Dan ik keer li… https://t.co/oNa3XOy63H
01-01-2020 - 21:45
Lijkt wel ik mee doe aan heel holland bakt. Hier actie foto tijdens geslaagde middag chocoladeworkshop kerststal. N… https://t.co/f1AclQajLK
15-12-2019 - 20:46
Mijn eind restultaat chocoladeworkshop kerststal. Een geslaagde middag met SH-jong slechthorende vrienden groep.… https://t.co/V65aNZcCDD
15-12-2019 - 20:27

Weer aan het tennissen?

Ben ik weer aan het tennissen? Nou dat moet ik maar even eerlijk zeggen!

Na oogoperatie mocht ik 2 weken niet sporten. De 2de week was ik toch niet helemaal fit om nog mee te spelen. Daarna begon kerstvakantie, zijn er dus ook geen lessen. Ik ben toen wel in laatste week van vakantie met een schoolgenoot wezen gaan tennissen. Ja eindelijk na een maand rust.

Dat was wel heerlijk… Jammer speelde ik beetje met spierpijn. Dat komt door fysio oefeningen. Hoe gaat daarmee? Ik hoorde net, dat wel wat iets vooruit is gegaan. (door iets wat ze kon zien)

Op dit moment heb ik ook thuis een step apparaat, voor benen training. Heb ook een fiets trainingen.

Maar dat moet nog gebeuren. Dat was een plannen van fysio.

Verder is het nog: Op linker been staan rekken, of op linker knie zitten, dan met rechterbeen omhoog tillen. En nog meer…. Verder ga ik voorlopig nog niet gymmen op school. Als ik zal doen. Gewoon alles wat ik doe… Werken, Sporten noem maar op. Is het kans dat ik weer last van zal krijgen!!

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl