Twitter status

Anja's twitter
Ooit mee gedaan aan zwart wit foto actie van facebook. Vul ik instagram even op. https://t.co/VGECVSZnHC
10-02-2018 - 10:57
Ik heb een donatie gedaan aan 3FM Serious Request. Breng door crisis verscheurde families weer samen. Steun 3FM Ser… https://t.co/3AwCG9ucit
24-12-2017 - 16:40
Tennissen
06-10-2017 - 19:05

33ste ABN AMRO

Ik was op 26 Februari naar 33ste ABN AMRO World tennis tenament met mijn vader samen naar finale. Voor 2de keer, vorig jaar was halve finale.

Eerst was het geen leuk bericht, omdat veel topspelers niet kwamen. Die hebben afgezegd en er zijn ook veel blessure. Wat ik dom vind dat Roger Federer geen blessure heeft zegt hij het af. Hij wilde rust, vind ik heel zonde! (vorig jaar won hij het)
Verder vond ik jammer dat Reamon Sluiter heeft opgeven die werd geblesseerd tijdens 1ste wedstrijd, zijn been werd gedraait. (au!!!)

Dus die middag kende ik de spelers helemaal niet. Maar was die middag voor Belgen. Maar doordat ander tegenstander beter speelde was ik toch voor Radek Stepanek (die komt uit Tjechisch).

Hij wilde zelf zo graag winnen die ik las in de folder. Elke wedstrijd, wanneer hij won. Keek hij steeds naar het naambord die aan de rand van veld hangt. En dat is hem gelukt. (heb ik ook fotos van gemaakt)

Tijdens prijsuitreiking van Radek, liep er een vreemde man op veld. Mijn vader zei dat hij kleding pak aan had, toen trok hij het uit. (heb ik niet gezien) zag toen opeens half bloot man op veld. Die danste als ballet. (daar heb ik ook fotos van gemaakt, heb een blauw cirkel gemaakt met * erachter)

Na enkel bleef ik nog langer, want ik ging nog dubbel kijken. Die heeft langer geduurd dan Enkel.
Enkel heeft 3 kwartier geduurd, en de dubbel ander half uur. Ik heb erg vermaakt die middag, wil volgend jaar weer terug, naar 34ste abn amro!

(fotos zijn te vinden bij fotoboek)*

* Het kan zijn hij niet meer online staat.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2018 | Design: Avsdesign.nl