Twitter status

Anja's twitter
Vandaag leuk ervaring opdoen, bijwonen bij BNN VARA Festival. Waar er ook tolk mee kon, schrijftolk heb kunnen goed… https://t.co/aewFiEoiRe
27-10-2019 - 17:16
Gisteren gezellig uit geweest met slechthorende en dove mensen in Den Haag bij Millers. Was weer top, deze keer een… https://t.co/ilr26EEJ3Y
10-08-2019 - 8:19
Na heel weekend en 2e paasdag gewerkt te hebben. Kon ik spontaan einde van de dag half uurtje mee varen tot einde b… https://t.co/8ofxzcBeQd
22-04-2019 - 21:37

Wat ben ik dom en spijt!!

Heerlijk eindelijk vakantie!

Ik ben wezen gaan logeren bij mijn nichtje en neven. Omdat we gingen tennissen met mijn nichtje. We zijn eerst met elkaar naar Strand Noordwijk, omdat zij een hond hebben die alleen in Noordwijk mogen mee gaan. Ook vriendin van nichtje ging mee, het was erg gezellig heerlijk met wind de zee was ook heerlijk.

Het was heerlijk om bij te komen te liggen zonnen. Het ging toen even mis. Ik was vergeten na te vragen of iemand op me rug wilde insmeren, en was slaperig. Totdat mijn Tante terug kwam met de hond, zag ze dat ik misschien al zal gaan verbranden op de rug. Ik trok toen snel tshirt aan.

Tot we weg gingen, merkte ik mijn knieholte die ook verbrand zijn, dat voelde ik als eerste. We zijn ergens gaan frietje eten, dat was lekker!

In de avond waren we moe, dat we niet gingen tennissen. Zijn we tv/dvd gaan kijken. Op die avond kreeg ik pijn, de hele achterkant is verbrand. Ik werd ook niet lekkker, ben ik toen maar gaan slapen. Dat ging niet lekker, ik kon namelijk niet lekker erop liggen.

Doordat ik veel pijn had, kon ik ook niet veel bewegen dat ik jammer niet kon tennissen met mijn nichtje. Dat was vervelend.

Zijn we naar verjaardag van haar oma, en in de middag tv en dvd gekeken. Daarna lekker Lasgna gaan eten maken. Na het eten werd ik naar huis gebracht.

Ik kreeg toen ernorm spijt hoe ik zoveel pijn had, nu heb ik een lesje geleerd.

Ik heb toen een paar dagen helemaal niks gedaan! (gaan vervelen) beetje gewerkt en achter de pc bezig geweest.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2019 | Design: Avsdesign.nl