Twitter status

Anja's twitter
Fijne relax avond ik rustig kan genieten naar show van Jochem Myjer nu met ondertiteling kan volgen. Dan ik keer li… https://t.co/oNa3XOy63H
01-01-2020 - 21:45
Lijkt wel ik mee doe aan heel holland bakt. Hier actie foto tijdens geslaagde middag chocoladeworkshop kerststal. N… https://t.co/f1AclQajLK
15-12-2019 - 20:46
Mijn eind restultaat chocoladeworkshop kerststal. Een geslaagde middag met SH-jong slechthorende vrienden groep.… https://t.co/V65aNZcCDD
15-12-2019 - 20:27

Lui in de vakantie en toen actief

Nu al 3 weken lang vakantie… Na dat ik zo erg verbrand was van strand. (die in vorige bericht stond) Heb ik een weekje geluierd. Op de enige dag ben ik toen even wezen uurtje gaan roeren met Papa. Was heerlijk, maar best warm met weinig wind. Na het roeren zijn we op terasje hapje gaan eten.
Verder heb ik eigenlijk 2 weken aan het luieren, geen sport / fysio oefeningen of dergelijks. Vond te warm, en de enige week had ik zo pijn van verbrande achterkant dat ik even niks kon doen.

In de 3de week… Heb ik lange reis gemaakt naar Enschede, ongeveer 2 uur en 20 minuten. Het was spannend, voor eerste keer zelfstandig gereist, maar gelukkig alles goed gekomen.
Ben wezen logeren bij mijn vorige mentor die ik in 1ste en 2de jaar les kreeg. Ben ik met haar gaan tennissen, met warme weer. Heb lekker gespeeld, zonder klachten van de pijn!

In de avond zijn we uit eten en naar bios geweest. De volgnede morgen naar een zwembad geweest. Daarna weer met de trein terug naar Voorburg toe, ook goed gegaan. Ben trots op me!

———-
Twee dagen later.. Kwam klasgenoot langs, zijn we wezen tennissen bij mij op de tennisbaan. (ook warm) Gelukkig speelde we laatste stuk op ander baan waar er schaduw was. Na het tennissen heb ik erg genoten met haar, had erg lol. Ze bleef gezellig eten, zijn we samen pannenkoek gaan bakken. Op de avond zijn we naar Scheveningen geweest, naar vuurwerk gaan kijken.

Waar ik ook veel moest omlachen was dat we op Scheveningen waren. Had ik “hik”… Ze zeiden: “We weten waar je bent als we je kwijt zijn, omdat we je hik kunnen horen zonder te zoeken. hihihi haha Nadat vuurwerk begon, was de hik gestopt. (die zal geschrokken zijn)

We hebben echt hééél veel gelachen hé nokkie?

In weekend ben ik nog gaan hardlopen met Wouter, me broer. Ik moet eerlijk zeggen, dat de laatste tijd best goed gaat met de liesblessure. En ook dat ik 2 weken lang heb gerust. En dan actief 3x gesport met oefeningen.

Nu ga ik eerst maar even heerlijk tussenuit op vakantie naar Frankrijk

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl