Twitter status

Anja's twitter
Soldaat van Oranje theater speciaal voor slechthorend en dove.Een geweldige ervaring. Prachtig gedaan, knap werk! G… https://t.co/B1b5TWjv13
18-04-2018 - 23:07
Lekker even na top feest bij Sencity en schaat wedstrijd WK gekeken hebben, pannenkoek eten als… https://t.co/aw94Onpzzf
11-03-2018 - 19:18
Mooie nieuwe aflevering Beau Five Days Inside. Is er jammer geen ondertiteling alleen slechte / moeilijke uitsprake… https://t.co/NDd7xmngVX
27-02-2018 - 20:41

2 maart in Hollywood (disco)

Eens even tijd om iets leuks achter te laten, terwijl deze bericht over 2 maart gaat dat is dus ff tijdje terug.

Voor dat ik 18 werd, kreeg via mijn post een leuk uitnodiging van TMF* Een gratis entree met 5 mensen mee naar een disco van Hollywood (Is in Rotterdam)Met gratis campagne en een verjaardag foto.
* Ik weet zelf ook niet waar dat uitnodiging vandaan komt kan zijn:
– Dat ik keer iets op TMF website heb gedaan.
– Of een CJP pasje, waar ik lid ben.

Ik nam toen 4 mensen mee, rond half 11 aangekomen. We zijn gelijk “campagne” gaan openen. Iemand van Bar vroeg wie is jarig, “ik” zei ik. Kreeg ik aardig een hand schud van hem. Toen dronken we gezellig hele campagne fles op.

Daarna zijn we rond gaan kijken in andere zalen (er waren 7 zalen dacht ik). We vonden toen niet zo leuk een beetje saai, dat we bij een ander bar ging hangen naar mensen toe kijken met drankjes erbij.

Rond 12u, keken we nog even of er nog wat te zien is in ander zaal, daar hebben we toen een uurtje gezellig gedanst. 1u toen werd het tijd, dat we weer disco uit gingen en naar huis gaan. Iemand even thuis afgezet die wilde slapen. Ik ben toen met de rest nog cafe in gegaan(The pool – cafe) Daar hebben we nog gezellig uurtje gedronken met spel. Toen lag ik half4 inbed. (gaap wat was dat vermoeiend)

Deze vrienden ken ik van Wouter (mijn broer), die werken bij Albert Hein. (dus collegas) Zij hebben mij keer gevraagd om keertje in Cafe “the pool” wil komen. Ik kwam sinds kerstvakantie voor het eerst, en zo ging ik hun leren kennen. Ik ga soms vaker mee, als ik zin in heb. (en ik kan aardig poolen)

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2018 | Design: Avsdesign.nl