Twitter status

Anja's twitter
Soldaat van Oranje theater speciaal voor slechthorend en dove.Een geweldige ervaring. Prachtig gedaan, knap werk! G… https://t.co/B1b5TWjv13
18-04-2018 - 23:07
Lekker even na top feest bij Sencity en schaat wedstrijd WK gekeken hebben, pannenkoek eten als… https://t.co/aw94Onpzzf
11-03-2018 - 19:18
Mooie nieuwe aflevering Beau Five Days Inside. Is er jammer geen ondertiteling alleen slechte / moeilijke uitsprake… https://t.co/NDd7xmngVX
27-02-2018 - 20:41

4de strandloop wandeling van 20km

Op stile zaterdag in de avond liep ik 20km op strand (wandeling) van Noordwijk naar Scheveningen.

Met kerk groep, je loopt namelijk in donker naar licht, rond 21.00u vertrokken we. Ik liep met kennis en broer vooraan, we liepen naar Katwijk 1ste pauze. Na de pauze moest ik nodig plassen, ging ik met vader naar hotel toe, na toilet snel achter groep aan gelopen. Toen met hem samen snel doorgelopen zodat we niet achteraan bleven lopen.

Jammer was me broer en kennis al verder dan ons, dat ik hun niet meer heb gezien. We kwamen bij Wassenaar aan, 2e pauze. Ik sprak mijn vriendin even gezellig, na de pauze liep ik toen weer met ouders. (me broer en kennis weer verder weg)

Ik had op die moment beetje zwaar, kon niet goed tempo bij houden beetje langzamer lopen. Totdat moeilijk ging, steunde mijn vader. Veel gebabbeld, leuke herdenking gedacht om beetje te afleiden. Wel erg vermoeiend. Me moeder met iemand zijn toen veel verder op gelopen.

Op laatste stuk liep ik echt achteraan, kwam ik me vriendin weer tegen, liep ik met haar samen tot naar het licht bij Scheveningen.

Rond 01.00u kwamen we aan bij Scheveningen daar werd vuur klaar gemaakt voor ons, zo liepen we naar het licht toe. Daar hebben we als afsluiten lied gezongen. Toen werden we met de auto terug gebracht naar de kerk waar onze auto geparkeerd hadden.

Toen naar huis gereden rond 02.00u thuis gekomen. Even nog wat gezellig gedronken, toen gauw bedje in gegaan, was rond 03.00u.

Goh vermoeiend Had namelijk zaterdagochtend ook nog gewerkt 06.00u al nestje uit. Dus een hele lange dag achter de rug. En als ik goede telde was dit 4e strandloop. Maar blij dat gehaald heb na van die blessure tijd. (voor liesproblemen had ik al 3x meegelopen)

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2018 | Design: Avsdesign.nl