Twitter status

Anja's twitter
Soldaat van Oranje theater speciaal voor slechthorend en dove.Een geweldige ervaring. Prachtig gedaan, knap werk! G… https://t.co/B1b5TWjv13
18-04-2018 - 23:07
Lekker even na top feest bij Sencity en schaat wedstrijd WK gekeken hebben, pannenkoek eten als… https://t.co/aw94Onpzzf
11-03-2018 - 19:18
Mooie nieuwe aflevering Beau Five Days Inside. Is er jammer geen ondertiteling alleen slechte / moeilijke uitsprake… https://t.co/NDd7xmngVX
27-02-2018 - 20:41

1ste keer singelloop 6,1km bereikt

Dit jaar deed ik voor eerst mee aan de 32ste Singelloop 6,1km (hardlopen) in Leiden voor een goed doel. Onze school deed mee, daarom heb ik mij ook opgegeven. Ik kocht ook een t-shirt erbij, met logo erop van mijn school, “De Weerklank”. Hierin heb ik hardgelopen, met het rugnummer erop vastgemaakt.

De start begon om half 8, wou met klasgenoot gaan lopen maar die kon ik niet vinden voordat de start begon, dus ben ik in m’n eentje gaan lopen. Tijdens het lopen kwam ik een bekende tegen die ook op school zit, dus bleef ik bij hun groepje lopen. Ik heb amper gewandeld (3x kort), voor de rest veel achter elkaar gelopen.

Op laatst kon ik mijn groepje niet bijhouden en wilde ff kort wandelen (halve minuut). Toen bleekt dat ik al bijna bij finish was, en rende ik wel weer om finish te halen. Ik was verbaasd dat ik al binnen half uur binnen kwam, dacht dat het 3 kwartier duurde om ruim6 kmte bereiken.

Ik was blij! Ik liep in de rij daar kreeg ik krabbeltje op mijn rugnummer, en kreeg een medaille. Ik zocht tijdje naar mijn vader en broer en een groepje van school. Brr had het koud (koelde erg af). Eindelijk vond ik groepje van school, mijn mentor was er ook om aan te moedigen. Iedereen was blij, en er werden fotos gemaakt. Later vond mijn vader mij, maar dat duurde lang, hij had mij niet zien aankomen, omdat er erg veel mensen tegelijk over de finish kwamen. Ik trok gauw mijn jas aan, die hij bij zich had. Brr!

Daarna lekker naar huis gegaan. Ik was zo tros op me, dat ik hele avond medaille om had.

(fotos staan bij fotoboek)*

* Het kan zijn foto’s misschien niet meer online staan.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2018 | Design: Avsdesign.nl