Twitter status

Anja's twitter
Soldaat van Oranje theater speciaal voor slechthorend en dove.Een geweldige ervaring. Prachtig gedaan, knap werk! G… https://t.co/B1b5TWjv13
18-04-2018 - 23:07
Lekker even na top feest bij Sencity en schaat wedstrijd WK gekeken hebben, pannenkoek eten als… https://t.co/aw94Onpzzf
11-03-2018 - 19:18
Mooie nieuwe aflevering Beau Five Days Inside. Is er jammer geen ondertiteling alleen slechte / moeilijke uitsprake… https://t.co/NDd7xmngVX
27-02-2018 - 20:41

Vakantie in Drente/Luxemburg

Al ruim 2 weken en half ben ik weer thuis van vakantie. Eerst tennistoernooi gespeeld daarna gelijk met Wouter (me broer) naar ouders toe waar zij al er waren op de camping in Drente dichtbij schoonnoord. (Wouter bleef 2 nachtjes) Daar waren ook onze vrienden op vakantie.

Met elkaar zijn we naar dierenpark in Emmen geweest. Leuk en gezellig. Daarnaast heb ik met 1 van vrienden paar keer getennist, ik won eindelijk.

Laatste dag in Drente ben ik met mijn achterneef gaan fietsen in Drente. We hebben echt mazzel met het weer. Af en toe bui, onder boom gaan schuilen, bij grote bui waren we toeval gaan lunchen bij een restaurerend, eerst buiten gezeten tot hard ging regen zijn we binnen gaan zitten. We hebben zo¡¦n 40km gefietst dik in 2 uurtjes, met uurtje pauze vanwege regen.

Ongeveer halve week in Drente, zijn we vervolgens naar Luxemburg gegaan. Dichtbij stad van Luxemburg waren we. Daar hebben we veel plaatsen bezocht „³ Echternach, Luxemburg, Vianden. In Vianden ben ik met Marti (me moeder) in een kabelbaan geweest, het uitzicht van 440m bekeken. Mooi uitzicht hoor. GertJan (me vader) wilde niet mee, die bleef op terasje en naar ons toe gekeken. (gezwaaid vanuit top)

Ook heb ik nog getennist met Gert Jan, jammer heeft hij mij verslagen. Maar ik werd ook geblesseerd aan me enkel. Na vakantie was inmiddels weekje geleden dat ik naar huisarts ben gegaan. Volgens huisarts is me enkelband beschadigd. (dus ook ff rust gehouden)

Verder ook veel geluierd, lezen, uitslapen, spelletjes of niks doen.

Laatste 2 dagen gingen we Wouter in Luxemburg ophalen, die kwam met trein naar ons toe om te logeren. Met elkaar zijn we toen Luxemburg stad gaan bekijken. (ik kon toen aardig beetje lopen met moeit)

Toen zat vakantie erop.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2018 | Design: Avsdesign.nl