Twitter status

Anja's twitter
Vandaag leuk ervaring opdoen, bijwonen bij BNN VARA Festival. Waar er ook tolk mee kon, schrijftolk heb kunnen goed… https://t.co/aewFiEoiRe
27-10-2019 - 17:16
Gisteren gezellig uit geweest met slechthorende en dove mensen in Den Haag bij Millers. Was weer top, deze keer een… https://t.co/ilr26EEJ3Y
10-08-2019 - 8:19
Na heel weekend en 2e paasdag gewerkt te hebben. Kon ik spontaan einde van de dag half uurtje mee varen tot einde b… https://t.co/8ofxzcBeQd
22-04-2019 - 21:37

Na vakantie bericht + verstandkiezen

Hoihoi allemaal,

Na een lange stilte heb ik maar even tijd om iets achter te laten. Had een beetje druk en het was ook wel een zware tijd. In het begin van het schooljaar moest ik weer aan ritme wennen vooral op de stagedagen. Ik ben gebleven bij Prinsenhof, waar ik voor de vakantie ook een half jaar heb gewerkt. Alleen half uur eerder dan normaal, begin om 7u. Geen probleem, eventjes wennen met ’t opstaan Werk op vaste afdeling in de warme keuken, en het gaat heel goed ze zijn tevreden erover! (ben ik blij om)

Minster leuk is, dat ik de afgelopen weken niet zo lekker ben geweest, ik was niet zo fit. Ik hoop dat ik na de vakantie de draad weer kan oppakken (of eerder, liever wel)
Ik word namelijk straks geopereerd aan mijn verstandkiezen die eruit gehaald worden gehaald. Dat zal even pijnlijk worden. Gelukkig is het de laatste kant, vorig jaar zijn aan de andere kant ook al twee getrokken.

Voor rest heb ik zin herfstvakantie, nog een weekje! Wie weet komen er dan wat nieuwsberichtjes.

Doei doei!

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2019 | Design: Avsdesign.nl