Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Geen verstand meer

hoihoi,

Afgelopen donderdag ging er 2 laatste verstandkiezen eruit. Vorig jaar eerste 2, zal vervolg 6 weken later laatste 2 eruit halen. Ik zag zo tegenop en had druk met ander schema, mocht ik jaartje uitstellen.

Was wat ik ff gespannen toen ik in ochtend richting Bronovo ging, tijdens operatie ook. Benen erg aan het rillen, gelukkig hield mijn moeder benen vast om gerust te stellen. Voor rest was ik rustig, ze vonden me flink na het afloop.

Vervolg was ik van donderdag tot en met zaterdag echt plat op bank hangen, beetje grieperig gehad. (hoort erbij) Veel pijn, donderdag en vrijdag heb ik veel ijs op gedaan ivm zwelling van mijn wang.

Zondag ging het wat beter, wel suf. Was zo mooi weer dat ik ook even na 3 dagen binnen gezeten even naar buiten wilde. Frisse neus, stukje eind gelopen met me moeder. Was heerlijk! Maar deed wel pijnlijk, bonksen gevoel met bewegen.

Vandaag maandag ging het nog beter, waarvan ik nog heb gerust thuis, huiswerk gedaan en niet veel gedaan. Morgen heb ik gevoel dat ik gewoon weer aan slag ga, kijken hoe dat gaat! Gaat tot nu toe, per dag beter.

Tot de volgende keer, ga nu lekker vakantie houden.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl