Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

1ste blog 2008 (eindelijk)

Eindelijk 1ste bericht in  het jaar van 2008, dat inmiddels 4 maanden aan de gang is. Ik vind het jammer dat ik niet veel bericht heb kunnen achter laten. Dat kwam door drukte (stage en werk) en ook wel doordat ik pech had met ziekte en blessures.

In december ben ik namelijk behoorlijk ziek geweest door een hardnekkige infectie, In het nieuwe jaar ging het de goede kant op, maar kort daarna ook nog een buikgriep gehad. Dus ik was een lange tijd ziek en kon niet werken. Gelukkig weer opgeknapt. Toen druk met inhalen op school, had gelukkig goede cijfers gehaald! Inmiddels weer een rapport gehad, met positieve dingen. Het gaat dus goed op school, met stage ook.

Wat wel vervelend is dat de eerdere rug / lies klachten weer beetje terug kwamen. Gelukkig ging dat snel beter. Ik zit inmiddels bij een andere fysiotherapeut en ik word goed begeleid. Met de fysio oefen ik ook in defitnessruimte, wat best leuk is

Later ging het helaas weer mis, Dit keer was het mijn nek die veel klachten gaf en een tijdje heel veel pijn gaf. Toen ik daarbij ook nog een voorhoofdholteontsteking kreeg (poeh erg pijnlijk met duizelingen), had ik het wel even gehad zeg.

Die nek is eigenlijk nog steeds niet helemaal over, maar het gaat wel veel beter en ik kan weer helemaal werken.

Zoals je zult begrijpen heb ik niet veel kunnen tennissen en hardlopen. Vanaf de komende week hoop ik weer te kunnen tennissen komende weken. Met hardlopen ben ik eerder weer begonnen. Ik hoop dat het goed blijft gaan, want ik heb een spannende tijd weer voor de boeg en dat moet niet mis gaan!

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl