Twitter status

Anja's twitter
Gisteren gezellig uit geweest met slechthorende en dove mensen in Den Haag bij Millers. Was weer top, deze keer een… https://t.co/ilr26EEJ3Y
10-08-2019 - 8:19
Na heel weekend en 2e paasdag gewerkt te hebben. Kon ik spontaan einde van de dag half uurtje mee varen tot einde b… https://t.co/8ofxzcBeQd
22-04-2019 - 21:37
Geweldig serie! Terug met compleet vernieuwing maar die Kees is nooit veranderd, blijft leuk! Dit keer met ondertit… https://t.co/0GjzP4UPIq
07-04-2019 - 22:02

Vakantie in Parijs en Drente

Eindelijk was het zover, na lang wachten zijn we met ons gezin in de meivakantie naar Disneyland Parijs geweest. Hoewel het schooljaar nog niet voorbij is, was deze vakantie bedoeld vanwege de afsluiting van mijn laatste schooljaar. Van vrijdag t/m maandag verbleven we in een van de Disney hotels. Zaterdag en zondag konden we het park in, we hadden toegang tot beide parken, het Disneypark en Wald Disney Movie World. Het was erg leuk, zeker leuk om de verschillen met 10 jaar geleden te ontdekken. Er waren bijvoorbeeld minder korter allelei Disneyfiguren die rondliepen. Het Movie World park was helemaal nieuw voor ons, want dat bestaat nog maar paar jaar. We hebben daar onder meer een show met echte filmopnamens gezien.

Zaterdagavond zijn we naar Parijs geweest, een rondtour met de bus. We reden in het donker langs allerlei gebouwen en eindigde bij de Eifeltoren. Die was er mooi verlicht met duizenden lichtjes. Het was wel een lange reis, we waren minsten 5 uurtjes weg! We werden netjes bij ons eigen hotel thuis gebracht en na een hle dag lopen door Disneypark en deze tocht, doodmoe in bed gedoken.

Maandag zijn we naar huis gegaan. Gelijk alle spullen uitgepakt, omgeschakeld en opnieuw de koffers ingepakt. Want dinsdag zijn we naar Drenthe (Geesbrug) gegaan om de vakantie voort te zetten in het leuke en mooie huisje Datsja. Het was een mooie combinatie, eerst naar Parijs en dan lekker kunnen bijkomen van alle Disney avondturen. Want het was vermoeiend bij vele lopen en staan (en laat geworden).
We hadden 2 fietsen meegenomen en 2 fietsen erbij gehuurd. Mijn nieuwe fiets ging mee, ik heb erg genoten van mooie fietstochten. We hebben in 3 dagen 65km gefietst, ene dag 20, 30, 15km gefietst. Voor rest geluiered. Ik voelde me echt een boffer met het mooie zonnige weer, want in Parijs en in Drenthe hadden we stralend zomer weer!

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2019 | Design: Avsdesign.nl