Twitter status

Anja's twitter
Gisteren gezellig uit geweest met slechthorende en dove mensen in Den Haag bij Millers. Was weer top, deze keer een… https://t.co/ilr26EEJ3Y
10-08-2019 - 8:19
Na heel weekend en 2e paasdag gewerkt te hebben. Kon ik spontaan einde van de dag half uurtje mee varen tot einde b… https://t.co/8ofxzcBeQd
22-04-2019 - 21:37
Geweldig serie! Terug met compleet vernieuwing maar die Kees is nooit veranderd, blijft leuk! Dit keer met ondertit… https://t.co/0GjzP4UPIq
07-04-2019 - 22:02

Ordina open (15 juni)

Ik was tijdje terug op 15 juni (vaderdag) samen met mijn nichtje naar Ordina Open tenniswedstrijd in Rosmalen. Dat was voor ons voor het eerst om samen op pad te gaan. Mijn vader bracht ons naar Rosmalen. We liepen gelijk naar de tennisbaan(centercourt) want het begon 11u en we waren net op tijd. Na de 1ste wedstrijd kwam er een 2de potje, daar hebben we gedeeltelijk naar gekeken. Halverwege zijn we er ff uit gegaan om te kijken wat er nog meer  is te doen op het park.
Er waren een paar andere tennisbanen, waar gespeeld werd. Er waren ook tenten waar je dingen kan shoppen, zoals kleding, tennistassen en veel soorten en sport merken enz. En natuurlijk een restaurant om wat te kunnen eten en te drinken. Ik heb daar een vaderdagkado (tennistas) voor mijn vader gekocht, en een oranje t’shirt voor de EK voetbal. Ik had toen even geen oranje kleding en had er eindelijk 1tje kunnen vinden die in oranje kleur was.

Er was ook een boel sponsorreclame, een auto-audio, keuken, golfen, gamen, en ander mini-spelletjes voor de kinderen. Aan het einde van de dag wilde we nog een wedstrijd met een Nedelandse speler bekijken, maar het weer begon wat frisser te worden en aan het einde van wedstrijd begon het wat te regenen. De wedstrijd was net klaar toen het heel hard begon te regenen, zodat we moesten gaan schuilen. De laatste ronde hebben we niet afgewacht, omdat er vanwege de regen niet werd gespeeld en omdat na 19u het tennispark ging sluiten. We bleven wel wachten op het park om weer opgehaald te worden en naar huis te gaan. Dat duurde ruim een uurtje. We bleven even rond lopen en keken hoe de tennisbaan eruit ziet als het regent zitten en het zeil overheen ligt. Hiervan hebben we nog wat foto’s gemaakt.

Hier op deze link kun je nog meer foto’s bekijken. *

Ik vond het wel leuk om eens een buitentournoei mee te maken, na de evaringen van het ABN AMRO tournooi in Ahoy Rotterdam, waar ik een aantal keren ben geweest. Volgend jaar misschien nog een keer of naar een buitenlands tournooi?  Mijn nichtje vond het ook leuk, en we gaan proberen vaker samen op pad te gaan.

 

* Het kan zijn foto’s niet meer online staan.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2019 | Design: Avsdesign.nl