Twitter status

Anja's twitter
Gisteren gezellig uit geweest met slechthorende en dove mensen in Den Haag bij Millers. Was weer top, deze keer een… https://t.co/ilr26EEJ3Y
10-08-2019 - 8:19
Na heel weekend en 2e paasdag gewerkt te hebben. Kon ik spontaan einde van de dag half uurtje mee varen tot einde b… https://t.co/8ofxzcBeQd
22-04-2019 - 21:37
Geweldig serie! Terug met compleet vernieuwing maar die Kees is nooit veranderd, blijft leuk! Dit keer met ondertit… https://t.co/0GjzP4UPIq
07-04-2019 - 22:02

Ik leef nog….

Oeps wat zie ik, juli 2008 laatste blog geplaatst. Ai, dat is wel erg lang geleden.

In de zomervakantie weekje vakantie in Limburg vakantie en de rest van de 7 weken vakantie rustig thuis geweest. Veel vermaakt met leuke dingen en voor de laatste keer genoten van de vrijheid van een lange zomervakantie. Want dat is vanaf nu afgelopen als ik ga werken. Het was ook een spannende zomervakantie omdat ik moest solliciteren naar werk om mijn opleiding te kunnen beginnen. Het was lang afwachten hoe het zou aflopen. Eind augustus kreeg ik een baan bij Villa La Ruche, en restaurant in Voorburg. In september begon ik direct met werken en was mijn vrijheid echt voorbij. School ging ook beginnen na 2 maanden en één dag per week ga in naar het ROC in Nieuwegein.

Door een nieuwe fase was het natuurlijk allemaal spannend en nieuw. Het duurde wel een beetje lang om mijn draai te vinden in die maanden. Tot dan ging ik ook wat tijd besteden aan mijn hobby van website ontwerpen. Ik maakte een ontwerp voor een klant. En omdat ik maar één ding te gelijk kon doen, heb ik het posten op cooltennis site er daarom beetje zo bij gelaten.

Het tennis heeft op laag pitje gestaan. Wegens lichamelijke problemen kon ik een tijdje niet meedoen. Tijdens deze periode van rust kon het werk wel doorgaan en kon ik na ruim 4 maanden tennis weer oppakken. Het is even wennen! ;)Hopelijk kan ik in het nieuwe seizoen volop aan tennis blijven doen en hoef ik dit keer niet weer halverwege het seizoen te stoppen.

Om mijn verhaal te kunnen volgen over werk en school heb ik een speciaal aparte site geopend en die ga ik binnenkort ook bijwerken. Als eerste stap schreef ik dit bericht om alles in het kort bij te werken. Heb ook cooltennis site vernieuwd en in nieuw versie gemaakt.
Ben blij dat alles weer werkt.

Groetjes Anja.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2019 | Design: Avsdesign.nl