Twitter status

Anja's twitter
Vandaag in teken van Wereld Prematuren Dag, 1 van 10 baby's te vroeg geboren waren. Waarvan ik zelf ook was, 13 wek… https://t.co/kDKCxVubSX
17-11-2020 - 19:49
Een haas / konijn? Ik tref dit altijd als je op vakantie landalpark bent. Maar dit tref ik gewoon vanaf me eigen h… https://t.co/oMqcuo9mlD
24-06-2020 - 23:37
De extra jounaal over corona nieuws, gisteren was er gelukkig wel tolk aanwezig en ondertiteling. Ook al stukje mis… https://t.co/gVeA1RRb3r
13-03-2020 - 8:19

Wie is

Het kan zijn deze profiel inmiddels oud zijn, en misschien nog word bijgewerkt.

Naam: Anja van Steenbrugge
Geboren op: 23-02-1989
Geboorte plaats: Delft
Woonplaats: Leidschendam/Voorburg
Hobby: Tennissen, Hardlopen,
Uit naar Bioscoop, Aan mijn robot werken.

Hoe ben ik geboren:
Ik ben 13 weken te vroeg geboren op 23 februari 1989. Ik was 33cm lang en woog 800 gram en werd in Delft geboren. Na de geboorte ben ik verhuisd naar het Academisch Ziekenhuis in Leiden. Daar was voor mij een speciale couveuse, waarin ik lang moest liggen, om goed te kunnen groeien en waar in heel goed verzorgd kon worden. Ik heb daar heel lang in gelegen, ook toen ik al niet meer in couveuse lag. In al die tijd, heb ik natuurlijk veel dingen gehad, extra zuurstof, en speciale voeding door een slangetje. Ben ook steeds stukje gaan groeien. Ik ben pas 1 juli thuis gekomen, toen werd er natuurlijk een groot feest gehouden en bij de voordeur hing een grote vlag met tekst ”welkom thuis Anja”

Slechthorend:
Toen ik geboren werd, was ik al slechthorend. Dat is dat ik niet zo goed kan horen. Toen ik nog maar een paar weken als cnog steeds kleine baby thuis was, dachten mijn ouders al dat ik niet goed kon horen. Als er een deur hard werd dichtgeslagen, merkten mijn ouders dat ik helemaal niet reageerde (schrok). Toen ik ongeveer 1 jaar was, kreeg ik voor het eerst een hoorapparaat in mijn oren.

School:
Ik zat eerst Effatha in Voorburg/Rijswijk tot in groep 3, ging ik van Effatha weg. Naar een ander school, omdat ik steeds beter kon praten. En het was ook alleen voor dove kinderen. Ik ging naar andere school waar andere kinderen die ook slechthorend zijn, en met taalproblemen. School hete De voorde in Rijswijk. Ik moest toen nog een keer in groep 3 zitten. Ik bleef toen tot in groep 8. Daarna verhuisde ik naar Middelbare school in Leiden School hete De weerklank VSO (Voorgezet Speciaal Onderwijs).

Wat doe ik in vrije tijd:
In mijn vrije tijd doe ik graag potje tennissen en les-volgen, en hardlopen.
Ik bouw ook een Real robot, die kan lijn volgen, lichtjes volgen, ontwijken, dingen instellen op de computeren hoe je robot kan laten rijden. En je kan ook via een microfoon tegen je robot praten hoe hij moet rijden. En nog meer!
Ik werk ook ieder zaterdagen in de tomatenkas, en in de vakantie kan je zelf ook extra dagen werken. Je werkt met andere scholieren ongeveer van 12-18 jaar, door de week werken alleen de volwassen. Tomatenkas is waar de tomaten die aan een plant groeit. In november, gaan de kas helemaal leegmaken. En dingen weer netjes maken. Dan komen er kleine plantjes. Dan hebben we in maart weer de tomaten, die groeien weer groter, en dan weer tot in November. En af en toe vind ik leuk om naar Bioscoop te gaan. Ik hou meer van komedie onderwerp!

2005 is deze pagina laatst bewerkt.

Laat een reactie achter

Admin © Cooltennis.nl | Anja v. Steenbrugge | 2004 - 2020 | Design: Avsdesign.nl